PROSLAVA 25. GODIŠNJICE OSNIVANJA PD “LIPA” ZAGREB

Nema komentara » Datum objave: 14.10.2018 u 16:47 - postavio
Kategorija: Uncategorized

Prošlo je već četvrt stoljeća kako postojimo, a kao da je to bilo jučer. U tih 25 godina bilo je uspona i padova kao i u drugim društvima, ne samo pčelarskim, ali mi smo se uvijek dizali i nastavljali svoju misiju. Organizirali smo mnoga druženja  i edukativna predavanja kako za pčelare tako i za građane, a isto tako smo organizirali mnoge humanitarne akcije za potrebite. Ali sve to ne bi mogli sami uvijek smo imali i dobru suradnju sa Veterinarskim i Agronomskim fakultetima, Hrvatskim pčelarskim savezom, a isto tako i sa našim resornim Gradskim uredom za poljoprivredu i šumarstvo Grada Zagreba. Tako je i ovaj puta.Preko javnog poziva za Udruge i javnog natječaja za rad udruga uspjeli smo osigurati novčana sredstva za našu proslavu i naravno za edukaciju pčelara , promociju pčelinjih proizvoda i zaštitu pčela i ruralnih područja. Ovim putem obavještavamo i pozivamo sve zainteresirane pčelare i građane da dođu i poslušaju dva predavanja u:

SUBOTU 20.10.2018. S POČETKOM U 10,00 SATI U KULTURNOM CENTRU DUBRAVA, AVENIJA DUBRAVA 51. (IMA VELIKI PARKING ULAZ SA GRIŽANSKE, ULICE, KOD ZDRAVSTVENE AMBULANTE I POŠTE)

PREDAVAČI SU: PROF.DR.SC. FRANCO MUTINELLI( ITALIJA)- EATHINA TUMIDA (KORNJAŠ) ISKISTVA IZ ITALIJA

PROF. DR SC. IVANA TLAK GAJGER - ŠTO UZROKUJE GUBITKE U PČELARSTVU?

POZVANI SU SVI ZAINTERESIRANI PČELARI KAO I GRAĐANI ULAZ NA PREDAVANJE JE BESPLATNO , A ULAZ SLOBODAN, JER JE SVE OVO FINANCIRANO IZ JAVNOG POZIVA ZA RAD UDRUGA, koji je raspisao Gradski ured za poljoprivredu i šumarstvo Grada Zagreba. Dobrodošli pčelari i sva zainteresirana javnost. Za sve dodatne informacije slobodno kontaktirajte predsjednika udruge na br. moba. 091 2983 333 ili E-mail josipkriz22@gmail.com  snimanja, audio i video su dozvoljena uz pristanak izvoditelja predavanja. UO PD "LIPA"