Pčelarski glasnik

Vođeni velikim entuzijazmom nekolicine članova, osmislili smo i krenuli u realizaciju ideje da povremeno informiramo članove o novostima i aktivnostima našeg društva. Zahvaljujući velikoj pomoći sponzora omogućen nam je spiralni uvez, a fotokopiranje materijala radimo sami. Tako je nastao "Pčelarski Glasnik" Pčelarskog društva "Lipa".

Kako bismo glasnik učinili još zanimljivijim dodavali smo u njega i tekstove koji su mnogima mogli poslužiti kao dobra vodilja kroz svijet pčelarstva. Glasnik se tiska u crno bijeloj tehnici, izdajemo ga tromjesečno i besplatno ga dijelimo svim našim članovima i društvima s kojima imamo dobru suradnju, a to su PU "Matica" Sv. Ivan Zelina, PU "Maslačak" Dugo Selo i PU "Ogulin" iz Ogulina. Do sada smo izdali četiri broja i nadamo se da nećemo posustati u našem radu.

Pozivamo sve zainteresirane, koji imaju nešto reći o pčelama ili pčelarstvu, da nam se jave i uključe se u ovaj projekt, kako bismo i budućim generacijama pčelara omogućili što jednostavniji pristup nužnim i korisnim informacijama. Ovdje donosimo neke od tekstova koji su objavljeni u prvih nekoliko brojeva "Pčelarskog G

Kako sam počeo pčelariti - Rustan Nikola

Da se ne zaboravi - žlijezde - Tucaković Ivan

Ostavi komentar